Analysekontoret.dk

Strategisk regnskabsanalyse

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Analysekontoret.dk
 

Analysekontorets hovedydelse er en strategisk regnskabsanalyse baseret på de seneste års officielle årsregnskaber, samt en værdiindikation af virksomheden baseret herpå.

Alle brancher, alle selskaber analyseres

En analyse der bygger på anerkendte modeller men som er unik i måden at betragte de regnskabsmæssige sammenhænge på og dermed på en hurtig og overskuelig måde tilvejebringer læseren et grundigt indblik i virksomhedens skabelse af indtjening og likviditet, kapital anvendelse og strategiske udfordringer, altså en bedre forståelse af forretningsmodellens økonomi.

Systematikken sikrer tillige at udfordringer klart identificeres og dermed medvirker til at interne interessenter kan træffe de rigtige strategiske beslutninger og eksterne kan træffe eventuelle forholdsregler. Analysekontoret udarbejder en liste med forslag til løsning af de identificerede udfordringer, medvirker gerne til en løsning heraf enten selv eller med henvisning til  specifikke eksperter.

Den strategiske regnskabsanalyse er selvfølgelig værdifuld foretaget isoleret på den enkelte virksomhed, men vinder betragtelig i værdi ved en sammenligning med en kollega eller konkurrent.

Værdifuldt fordi en bedre viden om virksomhedens skabte resultater og udfordringer sikrer at alle i og omkring virksomheden kan give et bedre medspil, modspil og input til udvikling.

Klik på logo'et for at se forretningsmodellen omsat til økonomiske sammenhænge og informativ grafik.

  

   

Morten Lynge Andersen 
Mange års erfaring indenfor virksomhedsanalyse,
herunder strategisk regnskabsanalyse og værdiansættelse.
  
  

P.C.Skovgårdsvej 25 - 4760 Vordingborg - Telefon: 30 26 31 44 - E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  - CVR nr. 32203191

 

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /var/www/analysekontoret.dk/public_html/CMS/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99